Mobile

Mortal Kombat X stiže i na mobilne uređaje (trejler)

Osim PC-a i konzola, Mortal Kombat X će imati i svoje iOS i Android izdanje koje će se zvati Mortal Kombat X: Mobile.

Warner Bros. je dans prikazao prvi trejler za ovaj naslov. Na žalost, on i ne otkriva puno toga. Više informacija smo saznali preko zvaničnog saopštenja, pre svega da će se raditi o besplatnoj igri za iOS i Android uređaje koja će biti “fighting/card-battler” hibridni tip igre.

Ostaje nam da pričekamo u vezi više detalja o Mortal Kombat X: Mobile. U međuvremenu pogledajte prvi trejler. Mortal Kombat X za PC i konzole izlazi 14. februara. Ove dve MK X igre će biti povezane preko vaših WB naloga i bićete u mogućnosti da otključavate sadržaj iz jedne igre preko one druge.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top