Nintendo 3DS

Aprilski Nintendo Direct – sve vesti na jednom mestu

Aprilski Nintendo Direct je bio bogat novim informacijama pa evo šta u narednom periodu čeka 3DS i Wii U fanove.

Super Smash Bros. dobija DLC u vidu igrivog Mewtwo-a, koga su fanovi već neko vreme isčekivali u igri. DLC će koštati 4 evra za 3DS ili Wii U verziju igre, a ako imate obe verzije za 5 evra ćete DLC dobiti za obe verzije. Super Smash Bros. će imati još DLC dodataka u budućnosti, iako je kreator serijala Masahiro Sakurai rekao da će izbegavati DLC dodatke. Već je najavljen igrivi Lucas (iz Mother 3) za jun mesec. Nintnedo je otvorio i poseban sajt na kome možete glasati kojeg novog borca želite da vidite u budućnosti.

Horor fanovi će imati čemu da se nadaju na Wii U konzoli, pošto je potvrđeno da nova Fatal Frame igra pored Japana, stiže i u Evropu i Ameriku. Igra će se zvati Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven a Koei Tecmo je pokazao i prve naznake kako će se Wii U gameplad koristiti u ovom naslovu.

Mario Maker stiže ovog septembra na tržište Evrope. Nintendo nije precizirao tačan dan, ali je prikazao vrlo interesantan trejler ptavljen u endžinu ove igre, kao dobar pokazatelj toga šta će kreativni igrači biti u mogućnosti da urade sa ovim alatom za pravljenje mario nivoa.

Posle više meseci, konačno je ponovo spomenut i Shin Megami Tensei x Fire Emblem, crossover projekat koji zajedno rade Nintendo i Atlus. Ova igra će izaći za Wii U ove zime u Japanu. Za sada nema reči o drugim teritorijama, a ono što je prikazano u trejleru izgleda prilično dobro.

Po prvi put smo imali priliku da vidimo i Amiibo Cards. Njih ćete biti i mogućnosti da koristite u najnovijem Animal Crossing naslovu koji stiže na 3DS ove jeseni. Igra će se zvati Animal Crossing: Happy Home Designer a uz pomoć Amiibo kartica ćete biti u mogućnosti da otključavate nove kuće u igri. Takođe je potvrđeno da će NFC reader za stare modele 3DS konzola biti uskoro dostupan na tržištu.

Yoshi’s Woolly World izlazi na jesen. Igra u kojoj ćete pored Yoshievih poznatih poteza imati i nove mogućnosti striktno vezane za vunenei svet cele igre (kao i samog Yoshiea), sa sobom donosi i jednu od najsimpatičnijih stvari koje je Nintendo uradio ove godine – vunenu Yoshie Amiibo figuricu! Ona dolazi u plavoj, zelenoj i pink varijanti. Dodirnite Wii U gamepad sa vunenim Yoshiem, i u igri će se pojaviti još jedan Yoshi koji će vam pomagati.

Mario Kart 8 dobija po prvi put 200CC mode. U njemu ćete biti u mogućnosti da isprobate znatno moćnija vozila u odnosu na do sada najteži 150CC mode iz Mario Kart naslova. Takođe je prikazan i Animal Crossing sadržaj koji će biti uključen u drugi po redu DLC.

Novi Fire Emblem naslov je najavljen za sada samo za tržište Japana. Igra će se pojaviti u 2016-oj. Attack on Titan: Humanity in Chains sa druge strane stiže i na zapadna tržišta. Stiže na 3DS eShop, imaće lokalni i online co-op sa do 4 igrača. Igra podržava i C-stick na New 3DS modelima.

Splatoon će prema očekivanjima takođe imati svoje Amiibo figurice pa Inkling Girl, Inkling Boy i Inkling Squid stižu na tržište zajedno sa igrom, 29. maja.

Nintendo je predstavio i prve DS i N64 igre koje su od sada dostupne na Wii U virtual console platformi. U pitanju su Yoshi’s Island DS i Super Mario 64. Uskoro će ih pratiti i Yoshi Touch & Go, WarioWare Touched, Mario Kart DS i Paper Mario, a cene će variriati od 7 do 12 evra.

Što se tiče Wii naslova, na Wii U konzolu uskoro stižu Panodra’s Tower i Sin and Punishment Successor of the Skies, koje ćete moći da igrate bez da ulazite u zasebnu Wii aplikaciju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top