PC

Ed Boon: Mortal Kombat X obara rekorde

NetherRealm je ubo džekpot sa igrom Mortal Kombat X, a oduševljenje je sa igračima putem Twittera podelio Eb Boon, legendarni kreator ovog serijala.

Po rečima gospodina Boon-a MKX je najpopularniji naslov iz cele franšize koji već prvog dana od lansiranja igre ima milione igrača koji uživaju u igri na PC-u, konzolama i mobilnim uređajima. Ed Boon nije precizirao da li je pod “milionima” podrazumevao broj prodatih primeraka igre ili nešto drugo, a izdavačka kuća koja je stavila potpis na ovaj naslov, Warner Bros. se nije oglašavala u vezi ove izjave. Treba imati na umu da su Mortal Kombat igre, počev od 1992. prodate u preko 35 miliona primeraka (ne računajući najnoviji MKX) što ovu franšizu čini jednom od najuspešnijih u svetu igara.

Svakako odlične vesti za NetherRealm s obzirom da je Mortal Kombat X imao solidan broj problema na dan izlaska, a developeri su trpeli salve kritike od igrača koji su jedva dočekali izlazak svima omiljene tabačine. Mortal Kombat X je za sada izašao za PC, Xbox One i PS4 dok su verzije za Xbox 360 i PS3 planirane za 2. jun.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top