Vesti

Potpredsednik Xbox odeljenja za Evropu, Phil Harrison napušta Microsoft

Jedan od glavnokomadujućih i odgovornih za Microsoftove konzole Xbox za evropsko tržište, Phil Harrison napustio je Microsoft, a vest je zvanično potvrdio predsednik Xbox divizije, Phil Spencer.

Glasine da je gospodin Harrison već na vratima u Microsoftu kolaju još od prošlog meseca, a tada gigant iz Redmonda nije želeo da daje dalje komentare. Gospodin Phil Spencer poželeo je gsnu. Harrisonu sreću preko twitter naloga i uputio je pohvale na konto profesionalnosti. Harrison je došao u Microsoft u martu 2012. i zauzimao je istu poziciju koju je imao do odlaska, a pre toga je bio jedan od predsednika kompanije Atari (2008. do 2012.) gde je došao posle 16 godina provedenih u kompaniji Sony Online Entertainment (1992. – 2008.)

Phil Harrison najpoznatiji po pokušaju da pokrene novi studio baziran u Londonu, Lift London, januara 2013. ali je Microsoft marta 2014. zatvorio pomenuti studio i zaposlene spojio sa studijom Soho Productions koji znamo po igri Kinect Sesame Street TV.

Baš nas zanima – gde će sledeće šefovati gospodin Phil Harrison?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top