PC

CD Projekt Red nema nameru da pre 2017 “diskutuje” o igri Cyberpunk 2077

Kompanija koju svi znamo po odličnoj The Witcher trilogiji od kojih je poslednji deo izašao pre samo osam dana radi takođe i na igri Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 najavljena je 2012. godine, a predsednik kompanije Adam Kicinski smatra da će ovaj naslov postići veći komercijalni uspeh od igre The Witcher 3: Wild Hunt ali da CD Projekt Red neće davati više detalja o igri barem do 2017. godine. Bez obzira na godinu najave ovaj potez je očekivan, imajući u vidu koliki je bum The Witcher 3 napravio, a po mišljenju mnogih upravo sa trećim delom igre Witcher CDPR je ušao u mejnstrim tržišta igara i da će se od sada studio posmatrati kroz prizmu “pre” i “posle” Wild Hunta.

Inače Cyberpunk 2077 će po svemu sudeći biti open-world igra sa sandbox i multiplayer elementima, radnja je smeštena na lokaciji poznatijoj po imenu Night City, a planirana je za “odraslu” publiku što skoro zasigurno znači više krvi, psovanja i seksa od uobičajenog Witcher nivoa. Igra je planirana za PC, Xbox One i PS4.

Pogledajte fenomenalni prvi teaser trejler za ovaj naslov, objavljen pre više od dve godine:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top