Vesti

Gears of War: Ultimate Edition – remaster GoW serijala?

Kad se slučajno pojave informacije za neku igru i to pred početak jedne od najvećih konferencija za igre kao što je E3 ne možemo da se ne zapitamo da li reč ‘slučajno’ treba staviti pod navodnike.

Ovaj put leakovana je informacija koja se tiče serijala Gears of War pošto se na sajtu regulatornog tela Brazila koje ocenjuje za koji uzrast je koja igra pojavial stavka Gears of War: Ultimate Edition za Microsoftovu Xbox One konzolu. Ono što je još uvek nejasno je da li je u pitanju remaster jednog dela, cele trilogije i da li će biti uključen ne toliko sjajni Gears of Wars: Judgment?

Šta vi mislite da li će ovaj remaster dovesti do nove Gears of War igre? Mi znamo da bismo voleli i jedva čekamo da vidimo da li će nas i čime obradovati Microsoft.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top