PC

Poslednji DLC za The Evil Within stiže krajem meseca. Igrajte kao The Keeper i iz prvog lica

Bethesda je saopštila da će se poslednji DLC dodatak za The Evil Within pod nazivom The Executioner pojavi do kraja ovog meseca, tačnije 26 maja.

The Executioner DLC staviće vas ulogu psihotičnog ludaka poznatijeg pod imenom The Keeper, a sudeći po trejleru možemo očekivati “klasiku” u vidu bacanja ljudi u rotirajuće oštrice, fulkontakt sport na liniji motorna testera – lice i korišćenje raznih tvrdih predmeta za omekšavanje mesa.

Ono što je posebno interesantno je to da ćete po prvi put biti u prilici da TEW zaigrate iz first person perspektive a ne iz third person kako je to bio slučaj do sada. Kako će ovo izgledati, pogledajte u kratkom teaseru ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top