Mobile

Star Wars likovi stižu u Disney Infinity 3.0

Star Wars likovi u Disney Infinity su nam oduvek zvučali kao logičan korak za ove dve multimilionske franšize industrije zabave. Disney je odlučio da ovu ideju konačno sprovede u delo, tako da nas u Disney Infinity 3.0 čeka pregršt Star Wars sadržaja i figurica.

Pakovanje pod nazivom The Star Wars: Twilight of the Republic će u sebi sadržati Star Wars likove iz Clone Wars ere – Anakin Skywalker, Yoda, Darth Maul, Obi-Wan Kenobi i Ahsoka Tano. Playset pod nazivom Star Wars: Rise Against the Empire će biti posvećen eri koja obuhvata epizode 4, 5 i 6, pa nas u njemu čekaju Luke Skywalker, Darth Vader, Princess Leia, Han Solo i Chewbacca.

Prema očekivanjima, Disney još uvek nije objavio informacije u vezi trećeg pakovanja koje će biti bazirano na najnovijem Star Wars: The Force Awakens filmu. Svakako ne bismo ni voleli da su nam spojlovali radnju i likove filma preko Disney Infinity figurica i igre, tako da im na ovom privremenom manjku informacija nećemo zameriti. Za one koji nisu zapamtili datum, novi Star Wars film izlazi 18. decembra ove godine.

Igra će naravno sadržati i dosadašnje likove poput legendarnih Diznijevih, Marvelovih heroja, kao i likove iz Pixarovih filmova. Pogledajte prvi trejler za ovaj naslov koji će se pojaviti u drugoj polovini ove godine (i dalje jedina informacija o datumu izlaska) na svim aktuelnim gaming platformama uključujući PC, konzole i mobilne uređaje.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top