PlayStation 4

Stiže Darksiders 2 “Deathinitive” za PlayStation 4

Sjajna akciona igra Darksiders 2, u kojoj kontrolišete jednog od jahača apokalipse, Smrt, pobrojala je mnoge simpatije te 2012 godine ali nažalost nije uspela da spasi THQ od propasti. Nordic Games je otkupio prava na naslov u “lešinarskom razgrabljivanju” intelektualne svojine THQa, te su oni sada najavili i PlayStation 4 verziju ovog naslova pod “genijalnim” nazivom – Deathinitive edition.

Igra, koja će koštati 40 dolara i za koju se i dalje ne zna šta će i da li će u njoj biti nečega novog u odnosu na 3 godine stari original, trebalo bi da se pojavi samo za PlayStation 4 i to 31. decembra 2015, što verovatno nije najprecizniji datum već samo “popunjen prostor” na procureloj Amazon stranici sa koje je i otkriveno da će se Deathinitive edicija uopšte pojaviti. Najverovatnije će igra izaći do mesec dana pre tog “najavljenog” datuma.

Sigurno je jedno – PS4 će dobiti sasvim solidnu akcionu igru u trećem licu, za sve one koji su propustili da “urade svoj domaći”.

Darksiders 2

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top