PlayStation 4

8 meseci rada na Uncharted 4 bačeno po odlasku Amy Hennig

Amy Hennig

Po prvi put nakon što je pisac scenarija Amy Hennig napustila Naughty Dog Studio još početkom 2014 godine, saznali smo neke nove detalje o njenom odlasku, bolje rečeno o tome šta je usledilo nakon toga. Nolan North, glumac koji je poznatiji kao Nejtan Drejk, protagonista igre Uncharted, izjavio je da je tim “morao” da odbaci skoro 8 meseci rada i snimljenog materijala za video igru Uncharted 4 nakon što je Amy otišla iz studija. Razlozi njenog odlaska i dalje nisu jasni, ali je Nolan pomenuo da je po odlasku ekipa koja je radila The Last of Us preuzela kompletan posao i želela da unese svoj pečat u projekat a ne da nastavlja nečiji rad.

Upravo se i po glasinama pominju kreativni direktori The Last of Us tima kao glavni “krivci” za odlazak Ejmi, koja je inače u prošlosti radila na igrama poput Blood Omen, Legacy of Kain i Soul Reaver, dok je trenutno u Visceralu i radi na novoj Star Wars igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top