PC

Dark Souls 3 definitivno potvrđen i pre E3-a, izlazi početkom 2016

Informacije o Dark Souls 3 su poslednjih dana u toj meri preplavile gaming internet da teško da ima nekog ljubitelja ovog serijala koji bi bio iznenađen otkrivanjem igre na predstojećem E3 sajmu.

Izdavač Bandai Namco i dalje odbija da komentariše glasine, ali se čini da su i oni neoficijalno odustali od toga da kriju Dark Souls 3 do E3, pa je jedna od najvećih svetskih gaming publikacija IGN objavila i zvaničnu promo sliku za ovu igru koja nam otkriva još jednu važnu stvar u vezi Dark Souls 3 – igra će izaći početkom 2016-e.

Ostaje nam da sačekamo E3 sledeće nedelje, kada očekujemo i prvi trejler za ovaj naslov. Glasine kažu da će se pojaviti za PS4, Xbox One i PC, što svakako zvuči logično, ali ćemo sačekati i zvaničnu potvrdu.

Dark Souls je poslednjih godina izrastao u kultni serijal, a najviše je poznat po izuzetnoj težini igara koje igračima ne opraštaju ni najmanju grešku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top