Vesti

Detalji za novi Killing Floor 2 update

Tripwire je bio jedan od onih koji su se priključili PC gaming Show na E3-u, kada su prikazali Killing Floor 2.

Ova apsolutno brutalna FPS igra je već neko vreme na Steam Early Access-u, gde je možete kupiti za 20 evra. Full izdanje se očekuje ove godine, a pored PC-a najavljena je i PS4 verzija.

Developeri su u poslednjem blogu objavili i neke od unapređenja koji nas čekaju u narednom većem update-u koji se zove Incinerate ‘N Detonate.

Očekujte dve nove mape kao i dva nova perka – Firebug i Demolitions. Prvi je za ljubitelje “roštilja” i donosi pregršt vatre da se sa njom igrate (samo u video igrama deco), dok drugi donosi teško naoružanje poput C4 i RPG 7.

Developeri su objavili i da blisko sarađuju sa Nvidiom, a ako vas zanimaju opširni tehnički detalji, skoknite do Nvidia sajta i pogledajte šta njihova GameWorks platforma donosi u Killing Floor 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top