Vesti

Forza 6 će imati više automobila nego bilo koja druga trka ove generacije

Zvanični japanski sajt za Forza Motorsport 6 se na kratko pojavio, zajedno sa ne malim brojem do sada neobjavljenih detalja u vezi ovog naslova. Microsoft je brzo reagovao i sklonio sajt, ali budnom oku interneta nije promaklo da pokupi interesantne informacije u vezi predstojeće Xbox One trkačke igre.

Forza 6 će imati i noćne trke, kao i različite vremenske uslove uključujući i kišu. Igra će raditi u 1080p rezoluciji u 60 frejmova po sekundi. Kako je stajalo na sajtu, Forza 6 će imati “više automobila od bilo koje druge trkačke igre ove generacije”. Preko 450 automobila će se nalaziti u igri sa naprednim opcijama za customizaciju, detaljno urađenim enterijerom vozila kao i implementiranim full damage modelom za sva vozila.

Osim ovoga, igra će sadržati i 26 poznatih racing lokacija iz realnog sveta.

Forza Motorsport 6 je najavljena u januaru ove godine, a sve informacije, uključujući i datum izlaska ove Xbox One ekskluzive očekujemo na predstojećoj Microsoftorvoj E3 prezentaciji sledeće nedelje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top