PC

Mojang objavio da gase igru Scrolls

Strateška kartaška igra Scrolls, koju potpisuje Mojang, dobro poznat tvorac još poznatije igre Minecraft, odlučio da je da ugasi Scrolls. Pomalo neobična odluka imajući u vidu da je tek lansiran “Echoes” dodatak, kao i da za igru postoji veliki broj aktivnih servera i igrača. Pa ipak, tim koji stoji iza Scrolls izjavio je kako igra jednostavno više nije profitabilna i kako nakon veoma uspešnog beta testa više nema nikakvog realnog razloga da ona bude aktivna.

Nema još puno detalja koji se mogu reći ovim povodom. Tim je odlučio da drži servere aktivnim najmanje do juna naredne godine, odnosno još 12 meseci, mada će to verovatno i biti kraj serverske podrške a iako za igru neće biti više novih dodataka i noviteta, ekipa programera će voditi računa o tome da sve što se dešava u igri bude u balansu. Prodaja Scrollsa se i dalje nastavlja i od nje će se finansirati održavanje servera, ali je jasno da će broj igrača svakim danom biti sve manji.

Šteta, bila je to jedna zanimljiva igra, ali izgleda da za naslov ovog tipa jednostavno nema publike.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top