Vesti

Noviteti u Xbox One svetu

Veliki broj zanimljivih noviteta pojavio se u vezi Xbox One konzole u proteklih nekoliko nedelja. Čak i pre E3, a svakako tokom sajma, Microsoft je najavio svašta, pa je ovo dobra prilika da se baci pogled na to šta igrače očekuje u bližoj budućnosti.

Xbox One Experience je potpuno novi način da iskusite Xbox One. Novi interfejs, nove opcije, integracija sa Cortanom, sistem brzog menija, sekcija posvećena komuni i još mnogo toga drugog. Experience možete isprobati već danas ukoliko ste u “Preview Program” … programu.

Backwards compatibility – Jedna od najvećih najava tokom E3 svakako je podška za starije sisteme na Xbox One, odnosno mogućnost da igrate Xbox 360 igre na svojoj XOne konzoli. Interesantna odluka Microsofta koju je Soni odmah odbacio kao moguću za svoju konzolu.

Xbox One Elite kontroler – Košta 150 dolara i svakako je impulsna kupovina po toj ceni, ali Elite zaista izgleda vrhunski i još bolje od toga – vrhunski je osećaj dok upravljate njime. Znamo iz prve ruke, probali smo ga na sajmu. Kontroler je moguće dodatno ukrasiti po sopstvenom nahođenju, menjati mu delove i kontrole a tu su i novi dugmići.

Xbox Game preview je novi program kojem se mogu pridružiti indie developeri a koji omogućava igračima da isprobaju njihove igre i pre nego što one budu objavljene. Nešto poput Steam Early Access sistema.

Tu su još i Xbox One sa 1TB hard diskom, novi Xbox One Wireless Controller sa 3,5mm ulazom za slušalice kao i  wireless adapter za priključivanje Xbox One kontrolera na Windows 10 računare i tablete.

Samo neke od stvari koje su vam možda promakle, ako ste pratili samo nove igre koje su najavljenje na E3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top