PlayStation 3

Procurele informacije u vezi Uncharted: The Nathan Drake Collection

Sony je greškom na PlayStation prodavnici objavio informacije o Uncharted kolekciji PS3 naslova koji će se najverovatnije u remasterizovanom obliku pojaviti za PlayStation 4. Igra će se zvati Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Mobilna aplikacija PlayStation prodavnice je objavila sliku na kojoj se jasno vidi da će u kolekciji biti prva tri Uncharted naslova – Drake’s Fortune, Among Thieves i Drake’s Deception.

Sony je ovim pokvario jedno od iznenađenja koje su zasigurno čuvali za predstojeći E3 sajam. Ostaje nam da vidimo da li će se raditi o PS4 remasterima. Noughty Dog razvojni studio koji stoji iza Uncharted serijala je već imao sličan projekat “zatezanja” PS3 igre za PS4 u vidu naslova The Last of Us Remastered.

Više informacija svakako očekujemo na Sony E3 konferenciji 16 juna.

1414

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top