PlayStation 4

Evo šta nas čeka u Street Fighter 5 PS4 beti

Capcom je objavio detalje u vezi prestojeće Street Fighter 5 bete, koja na PlayStation 4 stiže 24. jula.

U beti će se u startu nalaziti četiri igriva lika – Ryu, Chun Li, Nash i M. Bison. Njima će se kroz koji dan od početka bete pridružiti i Cammy i Birdie. Beta će imati samo jedan mod – online versus. Ako ste planirali da oprobate novi Street Fighter 5 sa prijateljem u starom dobrom lokalnom 1 na 1 okršaju, na žalost ovoga puta ta opcija neće biti dostupna. Iz Capcoma kažu da im je glavna svrha beta testiranja da probaju online mogućnosti igre.

Ako ste zainteresovani za učešće u beti, pravac zvanični Street Fighter sajt, gde se možete prijaviti i uz malo sreće, Capcom će vam na email poslati uputstvo kako da uđete u betu. Prijave za evropske beta servere su otvorene do 15 jula.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top