PC

Minecraft za Windows 10 će biti besplatan za sve vlasnike PC i Mac verzije

Minecraft stiže i na Windows 10, zajedno sa nekoliko dodataka, kao i besplatno za sve one koji već poseduju igru na PC-u ili Mac-u.

Nakon što Microsoft lansira Windows 10 krajem ovog meseca (29. jula da budemo precizni), Minecraft: Windows 10 Edition ulazi u betu. Igra će biti besplatna za vlasnike PC i Mac verzije a za one koji je po prvi put kupe, biće dostupna po sniženoj ceni od 10 dolara u toku trajanja ove bete.

Kao neke od glavnih mogućnosti Windows 10 verzije developeri ističu mogućnost snimanja i deljenja gameplay-a preko GameDVR opcije unutar igre, lokalni multiplayer kao i online sa Xbox Live prijateljima, te mogućnost lakog prebacivanja kontrolnog interfejsa koji je prilagođen za tastaturu, kontroler ili dodir.

Da podsetimo i da je Microsoft septembra prošle godine kupio švedski studio Mojang koji stoji iza Minecrafta za neverovatnu sumu od 2.5 milijarde dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top