Vesti

Momak drogirao devojku da bi igrao igre, osuđen na 500 evra kazne

Nemački sud proglasio je krivim 23ogodišnjeg momka nakon što je ovaj priznao da je dao svojoj devojci sedative kako bi mogao da nastavi da igra video igre sa svojim prijateljima. Sud u Caxtrop-Rauxel, grad u Istočnoj Nemačkoj, saslušao je momka koji je do detalja ispričao slučaj. Devojka je došla kući dok je on igrao igre sa svojim prijateljem, avgusta prošle godie. Kako bi nastavio da igra, sipao je nekoliko kapi sedativa devojci u čaj, koja je potom zaspala i spavala do popodneva narednog dana. Čak i kada se probudila i otišla na posao sutradan, nekoliko puta je “padala u san”.

Momak je priznao devojci šta je uradio već dan nakon “incidenta”, što je naravno dovelo do njihovog raskida nekoliko dana nakon toga. Sud je naložio momku da plati kaznu u iznosu od 500 evra a momak je dao intervju Allgemeine Zeitungu novinama gde je izjavio da je on sam uspešno uspeo da se “skine” sa narkotika pre skoro godinu dana i da naravno više ne planira da radi ništa slično.

2314213

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top