PlayStation 4

Nove numere u Rock Band 4

Rock Band 4

Harmonix, tvorac izuzetno popularnog Rock Band serijala, objavio je novi trejler kojim promoviše i nove muzičke numere koje će se pojaviti u ovoj ritmičkoj igri. Rock Band stiže već 6. oktobra a do sada je objavljen samo mali deo pesama koje će se naći u “četvorci”. Harmonix je zato objavio novi video kojim najavljuje još pesama a to su:

► Aerosmith – “Toys in the Attic”
► The Cure – “Friday I’m In Love”
► Dream Theater – “Metropolis – Part 1 “The Miracle And The Sleeper””
► Foo Fighters – “The Feast and the Famine”
► Judas Priest – “Halls Of Valhalla”
► Live – “All Over You”
► The Outfield – “Your Love”
► Ozzy Osbourne – “Miracle Man”
► Paramore – “Still Into You”
► St. Vincent – “Birth In Reverse”
► Van Morrison – “Brown Eyed Girl”

Pored ovih numera, preko 1500 pesama nalazi se u Rock Band prodavnici a RB4 će biti kompatibilan i sa većinom pesama iz prethodnih Rock Band izdanja. Jedva čekamo!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top