Nintendo 3DS

Ubisoft najviše igara prodaje za PS4 i PC. Xbox One na nivou Xbox 360

Ubisoft je objavio interesantne podatke koji se tiču toga koliko igara prodaju za koju platformu.

Na prvom mestu se nalazi PlayStation 4, koji pokriva 27% zarade od prodaje igara za Ubisoft. PC je na drugom mestu sa 23%, što je veliki skok u odnosu na prošlu godinu kada se ovoj platformi pripisivalo 14% od ukupne Ubisoftove prodaje igara.

Iza njih se sa procentom od oko 11% nalaze PS3, X360 i Xbox One. Microsoftova konzola nove generacije nije uspela da se nametne kao što je to uradio PS4, pa je prilično razočaravajuće za MS to što im nova konzola beleži iste rezultate kao i stara kod jednog od najvećih izdavača na svetu kakav je Ubisoft.

Wii i Wii U zajedno su na 3%, što je veoma loš rezultat. Ostalih 14% odlazi na mobilne igre, kao i igre za 3DS i PS Vitu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top