PC

Van Helsing Final Cut u prodaji u septembru

Van Helsing Final Cut

Komšije iz Mađarske, NeoCoreGames, objavljuju da je njihova franšiza The Incredible Adventures of Van Helsing prodata u preko milion primeraka, što oni žele da proslave lansirajući The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut na Steam platformi. Ovo izdanje je potpuno nezavisno a obuhvata sadržaje iz sve tri video igre uz sve dodatke i modifikovane misije tamo gde je to bilo neophodno što podrazumeva oko 50 sati akcije.

Igrači u “Final Cut” mogu da biraju jednu od šest igrabilnih klasa već od početka igre a tu je i prerađeni sistem napredovanja, svi “tower defense” modovi i podignut limit za napredovanje na nivo 80 u kampanji i 100 u svim drugim modovima. Takođe više nema ograničenja na to da li je igrač završio kampanju ili nije da bi se doguralo do nivoa 80, da bi se odigrala jedna od 20 scenario mapa, igrali dnevni zadaci ili se odigrao bilo koji od četiri multiplayer moda.

Svi koji poseduju sve tri igre na Steamu Final Cut će dobiti potpuno besplatno, a oni koji će morati da se opredele za kupovinu to će moći da urade po ceni od 45 evra. The Incredible Adventures of Van Helsing izlazi u septembru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top