PC

Završen je Minecon, završen je Scrolls turnir

Minecon scrolls rezultati

Minecon 2015, događaj koji okuplja sve fanove Minecrafta ali i ostalih Mojang izdanja, završen je. Jedan od događaja bio je i Scrolls turnir, čije su se kvalifikacije održavale nedeljama pre nego što je održan Minecon, a na njemu i veliko finale. Iako je najavljeno da će Scrolls biti ugašen, to nije sprečilo ljude da se dobro zabave i da atmosfera na turniru bude zaista vrhunska.

Kao ukupni pobednik nakon dva dana i nakon borbe osam velikih finalista, izašao je NRP123, odnosno NRPTheNinja, momak čije znanje u Scrolls prevazilazi sve druge igrače. Iako je i do sada nizao velike uspehe na takmičenjima širom sveta, iznova je pomalo iznenadio kada je rutinski u finalu sa 3:0 pobedio _antirad_. kako se Scrolls ubrzo gasi (u roku od godinu dana), možemo reći i da je NRP verovatno najbolji igrač Scrollsa svih vremena.

Treće i četvrto mesto zauzeli su ChiefBromden i Magpieman i to tako što su odlučili da se ne igra meč za treće mesto već da podele nagradu. A pošto su nagrade bile između ostalog i majica i potpisana razglednica, organizatori su odlučili da dupliraju nagrade i tako za obojicu obezbede pomenute, pored 10.000 i 7500 zlatnika, 20 Scrollova po izboru za svakog od igrača i druge nagrade. _Antirad_ je osvojio 15.000 zlatnika, 20 scrollova, razglednicu, majicu i predmete u igri a prvoplasirani je dobio sve to isto ali i 25.000 zlatnika i ručno rađenu i naslikanu sliku

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top