PC

Blizzard će nakon StarCraft 2 razmisliti i o Warcraft 4

Tim Morten, producent na igri StarCraft 2: Legacy of the Void, izjavio je kako će njegov tim razmšljati o nastavku Warcraft serijala nakon što završe sa radom na StarCraft 2. Iako bi njihov nastavak rada na StarCraft 3 bio logičan sled događaja, i iako on kaže da “ovo nije kraj Starcrafta”, ipak žele da ispitaju i druge opcije i mogućnosti, iako nikakav plan do sada nije napravljen.

Zahtevi publike da se izda novi RTS iz Warcraft sveta naterali su ih da dodatno razmišljaju u tom pravcu ali i da razmotre da li postoji mogućnost za izdavanje strategije u realnom vremenu sa nekom drugom temom. U svakom slučaju, bez obzira što ovo nije potvrda bilo kog tipa, čini se da je Blizzard bliže ideji razvoja Warcraft 4 nego što je bio pre ne tako davno.

Podsetimo da je Dustin Browder, game direktor na Heroes of the Storm projektu, ostao “nedorečen” kada je upitan da li Blizzard razmišlja da “obrne stvari” i iz MOBA naslova Heroes of the Storm napravi neki mod sa pričom i singleplayer kampanjom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top