Domaća Scena

Finale Counter-Strike: Global Offensive turnira u Cineplexx bioskopu na Ušću

Direktan prenos finala najvećeg svetskog turnira u Counter-Strike: Global Offensive, održaće se u nedelju, 23. avgust od 19 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Turnir će biti održan u Kelnu, u Nemačkoj, u organizaciji Lanxess arene i ESL-a, najveće svetske kompanije u oblasti video igara. “Imali smo čast da prošle godine budemo domaćini najvećeg svetskog Counter Strike turnira, kao deo ESL One eSports turneje. Ove godine smo rešili da podignemo stvari na viši nivo, i učinimo da ESL One Cologne bude najveći globalni događaj i poslastica za sve obožavatelje i pratioce eSports-a širom sveta.”, rekao je Urich Schulze, izvršni direktor ESL Pro Gaming-a.

Finale će okupiti osam najboljih ekipa koje će se takmičiti za glavnu nagradu u iznosu od 250.000 dolara, ispred 15.000 navijača u najvećoj multifunkcionalnoj areni u Evropi. Domaćin takmičenja će biti Youtube senzacija Soe Gschwind-Penksi (SOEMBIE), koji će gledaoce voditi kroz najzanimljivije delove turnira, uključujući i dešavanja iza scene, tokom priprema igrača za njihove mečeve.

Cena karte za direktni prenos ESL One Keln 2015 Counter-Strike: Global Offensive turnira je 750 dinara i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center ili rezervisati na sajtu www.cineplexx.rs

Counter_Strike_Global_Offensive_turnir_u_Cineplexxu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top