PC

Nova FPS igra Cliffa Bleszinskog biće prikazana u sredu

Free to play FPS za PC na kome radi Cliff Bleszinski, jedan od ključnih ljudi odgovornih za Gears of War serijal koji je u međuvremenu napustio Epic Games, biće zvanično otkriven ove srede.

Igra još uvek nosi kodno ime Project Bluestreak. Na zvaničnom sajtu se nalazi odborojavanje koje ističe u sredu u 18 časova po našem vremenu, kada očekujemo da vidimo i prvi gameplay. Sve što do sada znamo je to da je Cliff već više puta najavljivao old school arena shooter a kao što smo već spomenuli, igra će biti free to play. Izdavač je korejska kompanija Nexon.

Ostaje nam da sačekamo sredu i vidimo da li će Cliff i njegov novi studio pod nazivom BossKey Productions uspeti da povrate sjaj arena shooter žanra. Evo linka koji vodi do official sajta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top