PC

Portable Steam Machine stiže krajem 2016

Uređaj koji je prvobitno prozvan Steam Boy, zvanično će se zvati Smach Zero. Ovaj portabilni Steam Machine stiže krajem sledeće godine.

Uređaj će koštati 300 dolara u pretprodaji i nešto više kasnije kada se bude zvanično pojavio u prodaji. Po izgledu najviše podseća na mešavinu PS Vita prenosne konzole i Steam kontrolera. Dva za Steam kontroler karakteristična kružna pad-a se nalaze sa leve i desne strane kao i dva seta od po četiri dugmeta.

Kada je u pitanju ostatak hardverskih specifikacija, znamo da će uređaj imati 4 GB RAM memorije, touch ekran rezolucije 720p, HDMI izlaz kao i 32 GB interne memorije. Uređaj će naravno pokretati Steam operativni sistem.

Izlazak je najavljen za Q4 2016 tako da ćemo na igranje PC igara na prenosnom uređaju ipak morati da pričekamo još neko vreme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top