PC

Igre sa SafeDisc zaštitom ne radi pod Windows 10

SafeDisc

SafeDisck softver za zaštitu od kopiranja sadržaja ne radi pod Windows 10, javlja PC Games Hardware. U pitanju je stari sistem zaštite koji je prestao da se osvežava još 2006 godine pa se možda pitate zbog čega je relevantan? Zbog igara koje neki i dalje igraju a koje ga podržavaju, poput recimo Grand Theft Auto 3 ili Battlefield 1942.

SafeDisc je jednostavno “migrirao” na Windows 8 i ostao da radi, dok to nažalost nije slučaj sa Windows 10. Kako kompanija koja je radila na programu takođe više ne postoji (zapravo jedan deo posluje pod drugim imenom) nije sigurno  ko je odgovaran da eventualo sredi ovaj problem, a potencijalno se čini da će igrači starijih igara ostati uskraćeni za igranje ukoliko osveže sistem sa Windows 10.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top