Nintendo 3DS

Shovel Knight postao amiibo figurica

Nintendove veoma uspešne Amiibo figurice koje se uglavnom prodaju brže nego što kompanija uspeva da ih proizvede, uskoro će dobiti društvo u vidu Shovel Knight-a, prve figurice koja nije iz igre koju izdaje Nintendo.

Shovel Knight amiibo će se osim stajanja na polici, koristiti i da otključa dodatne challenge stages u igri u potpuno novom co-op modu u igri. Nintendo je takođe otkrio i da će sav budući Shovel Knight sadržaj na Wii U podržavati ovaj amiibo, što nas je zaintrigiralo, imajući u vidu da ne znamo na koji to budući sadržaj misle. Nadamo se da se ne radi o Plague of Shadows ekspanziji, već da je možda u planu nešto potpuno novo sa našim omiljenim vitezom sa lopatom.

Pogledajte trejler koji je Nintendo uradio u saradnji sa Egoraptorom:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top