PlayStation 4

Star Wars PlayStation 4 najavljen

Star Wars PS4

Na preko vikenda završenom Disney D23 sajmu, predstavljena je i specijalna edicija Star Wars PlayStation 4 konzole, koja promoviše Star Wars Battlefront video igru. Konzola je crna, sa mat završnicom na oba dela (za razliku od glossy finiša na polovini konzole, kod prvih modela) i poseduje veliki “portret” Darth Vadera. Džojped je crn, ima crveni D-pad i bele analogne džojstike i ukupno izgleda sjajno.

U paketu sa konzolom dolazi i Star Wars Battlefront igra kao i vaučer za preuzimanje četiri Star Wars naslova koji bi trebalo da su remasterovani – Super Star Wars, Bounty Hunter, Jedi Starfighter i Racer Revenge.

Za sada nije objavljeno više detalja poput cene ili početka prodaje, a mi ćemo vas o svemu na vreme informisati. Pogledajte kako izgleda konzola u promo klipu koji je objavio Sony:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top