PC

Besplatna AMNESIA plus veliki popust na Penumbru

Amnesia

Frictional games saopštava da uskoro u prodaju kreće njihova najnovija igra – SOMA, takođe horor naslov po kojem je Frictional i postao poznat. Kako bi proslavili ovo, nude čak 80% popusta na svoje druge igre, ali i jednu potpuno besplatnu – Amnesia: The Dark Descent.  Ova igra besplatna je narednih 24h tako da iskoristite priliku i što pre je ubacite u svoju biblioteku Steam naslova – nakon toga biće vaša zauvek.

Sa druge strane, A Machine for Pigs košta samo 4 evra i na popustu je od 80% koliko je “popušten” i Penumbra Collector Pack koji staje 2 evra. I SOMA je na malom popustu od 10% i košta 25,19 evra. Stoga, požurite!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top