PC

Minecraft sledeće godine dobija podršku za Oculus VR

Mojang je saopštio da će njihova popularna igra Minecraft sledeće godine dobiti podršku za Oculus VR.

Lydia Winters je na Oculus Connect konferenciji saopštila da će Windows 10 edicija Minecrafta biti ta koja će na proleće sledeće godine podržavati Oculus VR. Igra će biti dostupna i na Windows prodavnici ali u isto vreme i na Oculus Store-u.

Inače u slučaju da niste znali, Windows 10 Edition za Minecraft je besplatan za sve vlasnike prethodnih verzija.

Ono što je važno napomenuti je da VR verzija Minecrafta nema veze sa impresivnom demonstracijimo HoloLens tehnlogije sa ovogodišnje Microftove E3 konferencije.

Više detalja u vezi VR Minecrafta očekujemo u narednim mesecima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top