Nintendo 3DS

Nintendo imenovao novog predsednika kompanije

Tatsumi Kimishima, dosadašnji direktor ljudskih resursa, imenovan je za novog predsednika Nintenda.

Kimishima je peti čovek koji će biti na čelu Nintenda u 125 godina dugoj istoriji kompanije. Na mestu predsednika nasleđuje nedavno preminulog Satoru Iwatu, koji je ovoj jula preminuo u 55 godini života od posledica raka.

Pre pozicije direktora ljudskih resursa, Kimishima je četiri godine bio na čelu američke divizije kompanije sve do 2006-e kada je tu poziciju preuzeo Reggie Fils-Aime. U svojoj karijeri u Nintendu bio je i direktor The Pokémon Company ogranka, a pre toga je imao iskustva u bankarstvu.

Kimishima ima 65 godina. Na funkciju predsednika kompanije stupa 16. septembra, objavljeno je jutros u zvaničnom saopštenju Nintenda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top