Vesti

PLAY! Zine velika nagradna igra 35 dana 35 nagrada, druga nedelja

Nastavlja se PLAY! Zine velika nagradna igra 35 dana 35 nagrada.

Do sada smo podelili 12 lepih gaming poklona našim fanovima. Majice, kačket, torba, ranac, peškir, značke, poster, bilo je tu po nečega za svačiji ukus.

Nastavljamo punom parom, a pred nama je još 23 gaming poklona!

Biće tu svega i svačega, kao i do sada. Volite The Last of Us ili možda Dark Souls. Nosili biste Assassin’s Creed ranac, možda hvatali WoT beleške u Wargaming rokovniku sa metalnim koricama ili recimo išli u samoposlugu sa Witcher 3 torbom… Sve što treba da uradite je da se prijavite za učešće za dnevnu nagradu preko našeg Facebook-a i uz malo sreće ćete osvojiti neki lep gaming poklon.

Ako vam je promaklo, detaljno se o svemu možete informisati OVDE.

Budite uz PLAY svakog dana. Pratite sve o gamingu a iskoristite i priliku da osvojite neku lepu nagradu.

PLAY! Zine, besplatan profesionalni časopis o video igrama. Preuzmite poslednji broj časopisa potpuno besplatno na www.play-zine.com

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top