PlayStation 4

PS4 noviteti sa TGS – snižena cena, DS4 u bojama, colour plates

2145

Sony je na Tokyo Game Show prezentaciji imao nekoliko interesantnih noviteta za PlayStation 4 konzolu.

Ako izuzmemo nove naslove koji su najavljeni, glavna vest za japansko tržište je da je snižena cena za PlayStation 4 koji sad u ovoj zemlji košta 34,980 jena (292 dolara odnosno 258 evra).

Da li ovo znači da ćemo uskoro videti sniženje cene i za zapadnim tržištima, ostaje nam da vidimo.

Sony je predstavio i Dual Shock 4 kontrolere u četiri nove bolje (Gold, Silver, Steel Black, Crystal) od kojih su zlatni i srebrni dostupni od danas i u Evropi.

PlayStation 4 dobija i zamenljive “poklopce” u 9 različitih boja. Cena prevedena sa jena je oko 15 evra.

97

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top