PC

WildStar postaje free to play do kraja meseca

Još u  maju smo saznali da će WildStar MMO postati free to play. Sada je poznat i tačan datum kada igra prelazio na novi biznis model.

Razvojni tim Carbine Studios je potvrdio da će igra 29. septembra preći na F2P. Kao i kod većine drugih MMO-ova koji su u jednom trenutku postali besplatni, postojaće i loyalty program za one koji igru plaćaju.

Podsetimo se kratkog teaser-a za F2P verziju:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top