PC

Evo kada ponovo stiže PC verzija Batman: Arkham Knight

PC verzija za igru Batman: Arkham Knight će se vratiti na Steam 28. oktobra, saopštili su iz Warner Bros.

Igra koja je prošla kroz vrlo problematično lansiranje za svoj PC port, kada je posle serije velikih bagova koje su igrači prijavljivali povučena iz prodaje, konačno če se ponovo pojaviti na Steamu. Iz Warnera kažu da će pored same igre tu biti i patch koji će PC igrače izjednačiti po pitanju objavljenog sadržaja sa konzolnim izdanjima. Ovo znači da će Pc verzija igre dobiti: Photo Mode, Big Head Mode, Batman: Arkham Asylum Batman Skin, i mogućnost biranja likova u AR challange modu.

Batman: Arkham Knight je inače izašao krajem juna ove godine za konzole i PC, ali je kao što smo pomenuli PC verzija ubrzo povučena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top