Mobile

Activision otvorio filmski studio, Skylanders animirana serija već u produkciji

Activision širi polje svoje delatnosti, pa je kompanija otvorila i studio za produkciju TV i filmskog sadržaja.

Prvi projekat koji ćemo videti iz novog studija je animirana Skylanders serija pod nazivom Skylanders Academy. Logičan korak, imajući u vidu koliku je popularnost ostvarila ova franšiza u okviru koje je do sada prodato preko 250 milion figurica od kada je lansirana 2011-e. Eric Rogers koji stoji iza Futurama, Lie to Me i NYPD Blue serija će biti glavni supervizor projekta. Od poznatih ličnosti već je poznato da će Skylanders likovima glasove pozajmljivati Justin Long kao Spyro i Ashley Tisdale kao Stealth Elf, a tu će biti i Jonathan Banks, Norm Macdonald i drugi.

Osim Skylanders animirane serije, Activision planira i vrlo skoru adaptaciju Call of Duty franšize za veliko platno i televiziju a u kom tačno obliku, ostaje nam da sačekamo i vidimo.

Na čelu novog Activision Blizzard Studios odgovornog za video produkciju stoji Nick van Dyk, poznat po svom dosadašnjem radu u Dizniju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top