PC

Blizzard potvrdio da Overwatch stiže i na konzole kao i okvirni datum izlaska

Po svemu sudeći jedno od iznenađenja koje je planirano za BlizzCon je upravo otkriveno. Multiplayer pucačina Overwatch stiže i na PS4 i Xbox One, pored PC-a. Igra će se u prodaji pojaviti na proleće 2016-e.

Kako se tačno navodi na promo slici koja se pojavila na zvaničnom sajtu (a u međuvremenu je i sklonjena), Overwatch će izaći pre 21. juna 2016. Ono što je posebno interesantno je da su veliki lanci prodaje dobili promo materijal u kome se navodi da će igra imati punu cenu od 60 dolara. Za Overwatch se do sada verovalo da će biti free-to-play naslov.

Treba imati u vidu da se na promo slikama pominje Overwatch Origins Edition, pa još uvek nije isključena mogućnost da će osnovna verzija igre biti besplatna, a da ova edicija u sebi nosi određene dodatke, nešto nalik onome kako funkcioniše Blizzardova igra Heroes of the Storm koja je free-to-play naslov.

U svakom slučaju, u noći između petka i subote na BlizzCon-u ćemo imati priliku da saznamo sve o Overwatch-u.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top