PC

Evo šta donosi Season Pass za Star Wars Battlefront

Electronic Arts je konačno objavio finalne detalje u vezi sezonske karte za Battlefront. Ona će igračima doneti četiri ekspanzije tokom 2016 godine zajedno sa dve nedelje ranijeg pristupa svim sadržajima koji će se pojaviti, u odnosu na “obične” igrače. Tu je i “Shoot First” emote koji je rezervisan samo za vlasnike ove karte.

Prva ekspanzija stiže početkom 2016 godine dok će nekoliko nedelja po lansiranju biti objavljeno šta će to sve ovaj dodatak doneti. Inače, paket koji košta 50 evra obezbediće vam pristup do preko 20 oružja, vozila, star kartica kako za imperiju tako i za pobunjenike, potom četiri nova heroja i antagonista, 16 novih mapa, nove lokacije i četiri nova moda igre.

Ujedno, podsetimo da Battlefront izlazi sutra, 17. novembra u Americi dok će u Evropu stići dva dana kasnije, 19. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top