PC

Warner Bros vraća novac igračima kojima i dalje ne radi PC verzija Batman: Arkham Knight

Warner Bros. je ponudio povraćaj punog iznosa novca igračima koji su kupili PC verziju igre Batman: Arkham Knight, bez obzira na to koliko su vremena proveli u igri.

Fijasko koji je Warner napravio za PC verzijom igre je počeo još juna ove godine. Zbog tehničkih problema neigriva PC verzija je posle vrlo kratkog vremena povučena iz prodaje. Igra je vraćena na Steam prošle nedelje ali ni dodatnih pet meseci razvoja očigledno nisu bili dovoljni da se poprave svi problemi sa Batman: Arkham Knight, koji još uvek obiluje velikim brojem bagova i najrazličitijim tehničkim problemima.

U očajničkom potezu, kompanija sada nudi povraćaj novca igračima koji su igru kupili i koji su i dalje nezadovlojni kvalitetom. Sve do kraja 2015-e, dovoljno je da se prijavite da niste zadovoljni proizvodom, i bez obzira koliko ste dugo vremena proveli u igri biće vam vraćen sav novac koji ste uložili u kupovinu.

Iako smo sigurni da će mnogi prvo pomisliti – Batman besplatan da se pređe, Warner posle vraća novac – nismo sigurni da bismo ikome preporučili mučenje sa PC verzijom ove igre.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top