PC

Elite Dangerous: Horizons je vrlo blizu

Svemirska simulacija Elite Dangerous sledeće nedelje dobija veliko proširenje Horizons. Ovo neće biti standardna ekspanzija već niz manjih proširenja za igru koja će izlaziti na regularnoj bazi tokom nekoliko narednih meseci.

Prva i najveća novina koja stiže 15. decembra je planetarno sletanje. Sada će sve planete u igri podržavati sletanje vaših brodova, a kada se podsetimo da igra ima milione planeta, to znači da je ovo proširenje jedno od najvećih ikada za ovaj naslov. Nakon ovog dodatka slede i loot & craft, omogućavanje timovima igrača da kontrolišu jedan brod, kreiranje unikatnih in-game avatara, mogućnost da kapitalni brodovi nose manje kao i naravno nove misije, arene i brodovi.

Horizons je dostupan u preorderu ekskluzivno na sajtu igre, a nešto kasnije će biti dostupan i preko Steam-a i kupovina preko sajta će vam obezbediti i Steam kopiju.

U nastavku pogledajte kako izgleda sletanje na planete u Elite Dangerous:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top