PlayStation 4

Evo kako izgleda Uncharted 4 multiplayer beta u akciji (video)

NaughtyDog je na svom zvaničnom Twitch kanalu organizovao igranje Uncharted 4 multiplayer bete, i to u trajanju od sat vremena.

Game developeri su odlučili da nam pokažu šta nas to čeka u predstojećoj beti koja će od 4. do 13. decembra biti dostupna za vlasnike Uncharted: The Nathan Drake Collection. Inače u toku streama, developeri su otkrili i da je veličina bete oko 7 GB. Neće biti opcije za pre-load.

Uncharted 4: A Thief’s End inače izlazi u martu 2016 za PS4.

Pogledajte gameplay koji počinje od 22 minuta video klipa:

http://www.twitch.tv/naughtydog/v/27973811

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top