Vesti

Besplatne Xbox Live igre u februaru

Bliži se novi mesec, a sa njim i besplatne igre koje ćete dobiti ukoliko ste pretplatnik Xbox Live servisa. Kao i do sada, dobijaju se četiri igre (po dve za Xbox 360 i Xbox One):

  • Hand of Fate (One) – tokom celog februara
  • Styx: Master of Shadows (One) – od 16.02 do 15.03.
  • Sacred Citadel (360) – do 15.02.
  • Gears of Wars 2 (360) – od 16.02. do 29.02.

 

Dobra vest je i da su sve Xbox 360 igre koje Microsoft ovako poklanja potpuno kompatibilne sa Xbox One konzolom, što znači da ćete moći da igrate sve četiri igre ukoliko imate next-gen konzolu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top