Vesti

Bez Assassin’s Creed-a ove jeseni?

Teško je zamisliti rani novembar bez nove Assassin’s Creed igre. Ubisoft je od 2009. godine svake jeseni izdavao po jednu veliku igru iz serijala u ovom periodu a, po nekim glasinama, izgleda da će preskočiti ovu godinu.

Neimenovani izvori iz Ubisofta tvrde da ćemo za sledeće poglavlje serijala morati da čekamo 2017. godinu. Kao glavni razlog odlaganja navodi se neuspeh sa Unity koji je doveo i do nešto slabije prodaje poslednje AC igre. Nova igra se vodi pod kodnim imenom Epire i trebalo bi da bude smeštena u drevni Egipat (prvobitno se pominjao drevni Rim). Velika je šansa da se ovakav plan izdavanja velikih igara u serijalu na svake dve godine nastavi kako bi se developerima dalo više vremena za rad i izbeglo prezasićenje sličnim igrama. Neki smatraju da je razlog odlaganja Watch Dogs 2 koji bi trebalo da bude prikazan ove godine na sajmovima.

U svakom slučaju, 2016. godina neće proći bez Assassin’s Creed. Čak dve platformske igre smeštene u ovaj serijal nas očekuju uskoro, jedna smeštena u Indiju a druga u Rusiju. Ne treba zaboraviti ni igrani film najavljen za kraj godine, kao ni moguću kompilaciju prethodnih igara o kojoj su počele nedavno da kruže glasine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top