PC

Otkrivena hardverska zahtevnost za Rise of The Tomb Raider

Ranije najavljeni period izlaska Rise of The Tomb Raider za PC je potvrđen i nove Larine avanture ćemo igrati 28. januara. Steam strana igre je osvežena novim informacijama, screenshotovima, ali i cenama. Očekivano, standardno izdanje igre košta 50 evra, dok ćete morati da izdvojite 78 evra za deluks izdanje koje sadrži i sezonsku propusnicu. Kupovina igre tokom pretprodajnog perioda vam otključava dodatni skin i još neke ingame sitnice, a dobićete i primerak prethodne igre. Square Enix je najavio da će PC verzija podržavati rezolucije do 4K, kao i koja je minimalna konfiguracija potrebna za igranje:

  • Windows 7 64bit
  • Intel Core i3-2100 ili AMD ekvivalent
  • 6 GB RAM
  • NVIDIA GTX 650 2GB ili AMD HD7770 2GB
  • 25GB slobodnog prostora na hard disku

Za sada nema informacija o optimizovanosti igre i kakva konfiguracija će biti potrebna za full HD i 4K uživanje na visokim podešavanjima. Mi smo već igrali Xbox verziju igre i poprilično nam se svidela, a verujemo da će PC izdanje zasluživati jednake preporuke.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top