PC

Završena crowdfunding kampanja Psychonauts 2, prva igra dolazi na PS4

Psychonauts 2 je zvanično dobio zeleno svetlo! Kampanja za nastavak odlične igre studija Double Fine je završena sa budžetom od preko 3.8 miliona dolara, pola miliona više nego što je studio tražio. Za razliku od njihovih prethodnih igara, novac nije prikupljan putem Kickstartera već na platformi Fig čiji je jedan od osnivača Tim Šejfer, glavi i odgovorni u Double Fine.  Skoro 4 miliona dolara nije mali iznos, ali je samo deo budžeta igre koji će biti proširen saradnjama sa izdavačima kao i novcem direktno iz džepa ovog studija. Igra je najavljlena za 2018. godinu i radiće na Unreal Engine-u.

Istovremeno kada je Psychonauts 2 dostigao svoj cilj, studio je najavio da će originalna igra dobiti Playstation 4 izdanje tokom proleća ove godine. Pored ove igre, ekskluzivno za Playstation VR će se pojaviti i Psychonauts in The Rhombus ruin, puzzle igra dizajnirana za virtuelnu realnost.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top