Domaća Scena

Mad Head Games Meetup – Kreiranje 3D karaktera

Jedno zanimljivo dešavanje će biti održano kroz nekoliko dana za sve ljubitelje game developmenta i 3D modeliranja. U ponedeljak 29. februara sa početkom u 18 časova u Startit Centru održaće se Mad Head Games Meetup – Kreiranje 3D karaktera u gejming industriji.

Predavanje će održati Saša Ristić Krieger, Executive 3D artist u studiju Mad Head Games. Saša će prisutnima predstaviti  celokupan proces izrade 3D karaktera koristeći programe kao što su  Zbrush, Photoshop, KeyShot, 3D Max i Maya. Na predavanju će biti predstavljen i objašnjen tok kreiranja 3D karaktera — od ideje i koncepta, modelinga, UV mapiranja, teksturisanja, osvetljenja i rendera, uz Sašin osvrt na upotrebnu vrednost alata koje koristi i koju mu olakšavaju rad. Biće prikazan i timelapse Sašinog rada vajanja karaktera koristeći Zbrush, gde će prisutni videti celokupan proces produkcije od koncepta, skice, ubacivanja tekstura i optimizacije modela.

Meetup počinje u 18 časova, a ukoliko ste zainteresovani za ovo zanimljivo predavanje potrebno je da se prijavite putem ovog linka.

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top