PC

Need for Speed Most Wanted besplatan na Originu

Electronic Arts nastavlja sa svojim programom On the house na Origin servisu. Posle Jade Empire, na red je stigao Need for Speed Most Wanted iz 2012. godine, poslednja NFS igra na kojoj je radio studio Criterion. Da biste uzeli svoj besplatan primerak igre potrebno je da pokrenete Origin aplikaciju i trebalo bi da vam se pojavi popup prozor sa ponudom ili u shopu nađite igru. Takođe možete da skoknete i na ovaj link kako biste ”kupili” igru za 0,00 evra.

Trajanje ove akcije nije nigde naznačeno, ali ako se vodimo dosadašnjim primerima kada je EA poklanjao AAA igre (poput Battlefield 3), promocija će trajati najverovatnije samo nedelju dana. Za svaki slučaj, požurite dok Origin serveri postali preopterećeni kao što se ranije dešavalo.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top