PC

Otkrivena hardverska zahtevnost Gears of War Ultimate edition

Ultimativno izdanje (ili remaster, kako vam drago) originalne Gears of War igre je već neko vreme dostupno na Xbox One konzoli, a nadamo se uskoro i na PCu. Microsoft će ovom igrom pokušati da pokaže mogućnosti DirectX 12, a imaće i podršku za rezolucije sve do 4K kao i otključan framerate. Manje-više standardne stavke koje očekujemo od PC izdanja visokobudžetnih igara, ali im hvala što su nas podsetili na to. Upravo su otkrili i hardversku zahtevnost igre koja ide od minimalne, preko preporučene do ultimativne (hah!) za entuzijaste koji planiraju da remasterovane Gearse igraju na ultra HD monitorima.

Minimum za igranje:

  • Procesor: Intel i5 ili AMD FX-6350
  • RAM: 8GB
  • Grarfička kartica: GeForce GTX 650ti ili Radeon R7 260x

 

Preporučena konfiguracija:

  • Procesor: Intel i5 ili AMD FX-8350
  • RAM: 16GB
  • Grafička kartica: GeForce GTX970 ili Radeon R9 290x

 

I konačno, ”aždaja” koja će biti neophodna za ultra igranje u 4K:

  • Procesor: Intel i7 4790k ili osmojezgarni AMD FX
  • RAM: 16GB
  • Grafička kartica: GeForce GTX980ti ili Radeon R9 390x

 

Gears of War Ultimate Edition još uvek nema datum izlaska za PC, ali ne bi trebalo da je daleko kada su već otkriveni hardverski zahtevi. Igra će inače raditi isključivo na Windows 10 operativnom sistemu, što znači da je velika verovatnoća da će se ekskluzivno prodavati kroz Windows store i da je nećemo videti na drugim digitalnim platformama poput Steam.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top